Egentligen är den här sidan ganska onödig och finns mest för att det skulle bli snyggast med sex länkar under headern.
Jag är egentligen bara en helt reetardig  AUTO-fotograf, som klicikar av hej vilt och lägger mer krut i Photoshop än genom titthålet. Det är det som jag tycker är roligast, att redigera. Förut nöjde jag mig med det, men jag tröttnade på att hålla på med mobilbilder som ändå aldrig vart bra om förhållandena inte var perfekta, alternativt med min digitalkamera med trasig zoom. Och så tyckte jag det skulle vaar kul att kunna fota sakers om rör på sig, och slippa en slutartid på 2 sekunder. 
Så för pengarna jag fick och hade samlat ihop efter att jag slutade nian köpte jag min första systemkamera. När jag sökte runt på internet såg jag att modellen som jag blivit rekommenderad vara bra fans lackad i rött. Det avgjorde saken, haha. Fast jag hade så gott som gett upp tills jag äntligen hittade en sida som sålde den. 
Så när jag drar fram min kamera är det min Nikon D3200 med 2 Nikonobjektiv på 18-55 och 55-200 som gäller. Jag fotar litegran på folk jag känner på tävlingar, vill man kolla på dem bilderna klickar man på ekipagebilder. 
 
Som jag redan snudd på nämnt är det och har alltid varit vad jag kan göra med bilderna och inte själva bilderna som har varit det roliga. När jag var mindre fotade jag hundratals bilder på fåren, som jag sedan klippte ihop till filmer i Movie Maker. Det var tider det.
Nu håller jag på att fippla i Photoshop Elements 10, vilket jag älskar. Från att ha gått från Paint kan man inte ha större kontrast. Först vart det fullständig mindfuck, men efter att ha kollat på lite youtube-tutorials (infoPuppet rekommenderas) och lite tidningar fattade jag åtminstone lite mer och nu behärskar jag programmet hyfsat. Det är coolt hur mycket man kan manipulera en bild, och hur enkelt det är. När man väl fattat vill säga.
Ska du skaffa Photoshop och kommer från at vara orutinerad tycker jag att Elements är det bästa man kan ha. Jag behärskar kanske max en tiondela v alla funktioner och vill inte tänka på hur liten den delen skulle vara i Cs5:an och liknande.
 

Mitt första inlägg.